Sosyal Medya

Güncel

Talat AydemirÂ’e hakaret



Hakan Albayrak - KARAR

Planlanandan erken baÅŸladığı ve baÅŸarısızlıkla sonuçlandığı için 15 Temmuz Darbe TeÅŸebbüsünü Talat Aydemir ve arkadaÅŸlarının 20-21 Mayıs (1963) Darbe TeÅŸebbüsüne benzetenlerden istirham ederim, benzerliÄŸin bunlarla sınırlı kaldığını iyice vurgulasınlar ki Talat Aydemir’e hakaret olmasın.

Talat Aydemir, yaptığı işi adıyla sanıyla yapmıştı.

Sonuna kadar da o işin arkasında durmuştu.

Fethullah Güen ve kurmayları gibi işin içinden sıyrılmaya çalışmamıştı.

Darbeyi piç gibi ortada bırakmayı kendine yakıştırabilecek kadar karaktersiz değildi.

Mahkemede darbe teşebbüsünün sorumluluğunu yiğitçe kabul etti.

Sağ kolu olan ve kendisi gibi darağacını boylayan Fethi Gürcan da kıvırmadan gitti.

Mahkemedeki son ifadesinde “Ä°nandığım, doÄŸru ve faydalı telakki ettiÄŸim bir iÅŸe karıştım” dedi, sonra da darbeyi niçin doÄŸru ve faydalı telakki ettiÄŸini uzun uzun anlattı.

***

15 Temmuz darbecileri de delikanlı gibi “Evet, halkın seçtiÄŸi idarecileri devirmeye kalkıştık, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ı derdest etmeye çalıştık, Meclis’i bombaladık, kan döktük, çünkü davamız bunu gerektiriyordu” deyip davalarını anlatsalar ya!

Davalarına tüküreyim ama hiç değilse rezilliklerinin sorumluluğunu kabul edecek kadar yürek sahibi olsaydılar.

Ne gezer…

15 Temmuz 2016 gecesi Genelkurmay BaÅŸkanlığı’nı basan subayların arasında yer aldığı tespit edilen biri, ‘Orada terörle mücadele için bulunuyordum’ diyor!

O geceyi Akıncı Hava Ãœssü’ndeki cunta karargâhında geçirdiÄŸi anlaşılan baÅŸka biri, falanca yakınını ziyaretinden dem vuruyor!

TRT’de darbe bildirisini okutan zat bile darbeci olmadığını ileri sürüyor ve hatta o gece ne olduÄŸunu bile anlamadığını iddia ediyor!

Karaktersizlik diz boyu.

***

Karaktersizlik dediğime bakmayın, aslında belli bir karakteristik özelliği yansıtıyor suçüstü yakalandıkları halde mahkemede sütten çıkmış ak kaşık ayaklarına yatabilen bu darbecilerin kaypaklığı, arsızlığı, yüzsüzlüğü.

Bildiğimiz FETÖ karakteristiği işte.

İğrenç.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.